Розпочато продажі турбованої версії Mazda6 в Україні

Офіційні дилери Mazda в Україні розпочинають продажі нової версії Mazda6 – з турбованим двигуном 2,5.

Новий двигун об’ємом 2.5-літрів із турбонаддувом Dynamic Pressure Turbo потужністю 231 к. с. при 5000 об./хв. і максимальним крутним моментом 420 Нм при 2000 об./хв. (середні витрати пального в комбінованому циклі 7, 7 л. /100 км (NEDC)) розширить лінійку двигунів доступних для Mazda6 в Україні.

Mazda6 привертає увагу своїм неповторним стилем і продуманим інтер'єром, створена, для того щоб дати відчути водіям незабутні враження від водіння. І все завдяки G-Vectoring Control Plus, лінійці двигунів Skyactiv-G - атмосферними 2.0 л. (165 к. с.) та 2.5 л. (194 к. с.), а від тепер ще й турбованим 2.5 л. (231 к. с.).

Автомобіль наповнений інноваціями та високим рівнем технологій. Вишуканість приладової панелі та оздоблення дверей створює елегантну атмосферу в салоні, передні та задні сидіння забезпечують великий комфорт та природну поставу та оббиті шкірою Nappa*.

Існує тільки один спосіб описати ці відчуття: потужна елегантність.

На ринку України модель представлена у 5-ти версіях:

-         з двигуном 2.0 6AT потужністю 165 к. с. в комплектації Touring

-         з двигуном 2.5 6AT потужністю 194 к. с. . в комплектації Style+

-         з двигуном 2.5 6AT потужністю 194 к. с. в комплектації Top

-         з двигуном 2.5Т 6AT потужністю 231 к. с. в комплектації Premium+

-         з двигуном 2.5Т 6AT потужністю 231 к. с. в комплектації Top+

Та це ще не все: спеціальна версія Black Edition пропонує для поціновувачів бренда особливу пропозицію у комплектації Premium+: сидіння зі шкірою червоного кольору комбінованою штучною з електронним регулюванням передніх сидінь, а водія із пам’яттю. Підкреслити свою індивідуальність можливо також завдяки чорним елементам дизайну – боковим дзеркалам чорного кольору та чорним легкосплавним дискам 19”.

Мультимедійна система MZD Connect з підтримкою додатків Apple CarPlay® і Android Auto™, входять у всі комплектації моделі. Користуватися додатками легко, завдяки мультифункціональному перемикачу HMI та повноколірному TFT дисплею 8-дюймів.

Стандартна аудіосистема на 6 динаміків входить в стандартні комплектації Touring та Style+. Преміальна аудіосистема Bose® з одинадцятьма динаміками доступна у комплектації Top, Premium+ та Top+.

Як зазвичай, Mazda не пропонує базових версій без необхідних опцій, що вже входять в стандартну комплектацію, тому:

-         у стартову комплектацію Touring входять такі опції як: LED фари головного світла та протитуманні фари, двозонний клімат контроль, підігрів передніх та задніх сидінь та лобового скла, датчик світла та дощу, круїз-контроль, камера заднього огляду та передні і задні датчики паркування, 6 подушок безпеки та 17” легкосплавні диски;

-         у комплектації Style+ додатково до опцій Touring - сидіння зі шкіри, комбінованою штучною з електричним регулюванням сидіння водія, з пам’яттю, система безключового доступу та систему рекуперації енергії I-ELOOP;

-         у топовій комплектації Тор та Top+ – повний пакет систем активної безпеки та пасивної безпеки i-ACTIVSENSE, адаптивні LED фари та світлодіодні задні ліхтарі, адаптивний круїз-контроль з функцією «Stop&Go”*, що працює у всіх діапазонах швидкостей, сидіння з шкірою Nappa, а також преміальна аудіосистема Bose® з 11 динаміками.

Для всіх комплектацій – без додаткової доплати за колір.

*Оснащення залежить від комплектації

*За додатковою інформацією щодо автомобілів Mazda, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Mazda в Україні та на сайті mazda.ua

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ